Byggnadsställning Huddinge

Hannka Bygg & Städ AB – byggnadsställning Huddinge

Arbete med fokus på KVALITATIVA RESULTAT GOD SERVICE

Befinner du dig i Huddinge och är på jakt efter en byggnadsställning? Välkommen till Hannka Bygg & Städ AB – din pålitliga partner inom bygg och städ i Stockholm. Vi erbjuder våra bygg- och städtjänster med hög kvalitet och dedikation, vi strävar alltid efter att erbjuda enastående service och resultat. Oavsett om du behöver hjälp med byggprojekt eller professionell städning, är vi här för att leverera resultat som överträffar dina förväntningar.

Kontakta oss redan idag för en offert, och läs gärna mer här!

Byggnadställning Huddinge

VILKA vi är

Hannka Bygg & Städ AB har satt standarden för pålitlighet och kvalitet sedan 2021. Vi är en etablerad byggfirma i Stockholm och har nu även utökat våra tjänster till att inkludera professionell städning. Vi är stolta över att ha blivit utnämnda till Länets Företagare 2023.

Vad vi gör

Vi erbjuder en bred skala av tjänster för att möta våra kunders unika behov. Våra byggtjänster omfattar allt från renoveringar till nybyggnation. När det gäller städning erbjuder vi professionell och noggrann städning för både privata och kommersiella fastigheter.

Våra tjänster

Våra tjänster inkluderar allt från städning till bygg och renovering. Vår målsättning är att överträffa förväntningarna hos våra kunder och leverera resultat som står för pålitlighet och kvalitet. Oavsett om du planerar ett byggprojekt eller behöver professionell städning, kan du lita på oss för att ta hand om dina behov på bästa sätt.

Hannka Bygg & Städ AB

HANDENTERMINALEN 5, 136 40 Handen
072-017 00 96